dimarts, 12 d’abril del 2011

Pasta amb salsa Pau

Hola,
aquí teniu una altra recepta. M'estic animant sola, hehehe!
Aquesta recepta és apta per ovolactovegetarians com l'explico a continuació. Pels que mengeu carn podeu afegir bacon ben rosset i en el pas 3.

 
Ingredients (només especifico la quantitat dels ingredients de la salsa i en surt per 4 racions):
  • 200 ml de nata per cuinar (si sou vegans podeu fer servir "nata" vegetal. En venen a quasi tots els supermercats. La marca més coneguda és Parmalat).
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'oli
  • 300 g de xampinyons
  • orenga
  • sal
  • pebre negre
  • formatge parmesà ratllat
  • la quantitat de pasta varia si és farcida o no. Normalment es calculen 100g de pasta seca per persona per una ració generosa.
Elaboració:
  1. Bullir la pasta segons les instruccions del fabricant. També podeu fer la pasta fresca a casa (posaré la recepta més endavant!). Mentre la pasta bull podeu anar fent la salsa.
  2. Pelar i tallar la ceba a rodanxes primetes i sofregir-la fins que quedi tova i dauradeta.
  3. Rentar i tallar els xampinyons a làmines primetes i afegir-los a la ceba. Coure 2 minuts. Si mengeu carn, afegiu el bacon aquí.
  4. Afegir la nata, l'orenga i el pebre negre. Rectificar de sal.
  5. Escórrer la pasta i barrejar-la de seguida amb la salsa.
  6. Podeu enriquir-ho encara més si hi afegiu formatge parmesà ratllat per sobre de cada ració.

 
Si combineu aquest plat amb una amanida verda i una peça de fruita ja teniu un àpat complet!!!

1 comentari: