dimarts, 12 d’abril del 2011

Primera recepta! Crema de pastanagues (súper light, hehehe!)

Hola altra vegada!
Aquí deixo la primera recepta. És molt fàcil i sempre que l'he fet quan he tingut convidats ha agradat molt.
Ingredients (per unes 6 racions molt generoses):
  • 2 kg de pastanagues ben fresques
  • 3 cebes grosses
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • sal
  • opcionalment s'hi pot afegir 500 g de carbassa (li dóna un toc diferent i queda més suau)
  • aigua
                          • Kcal per ració: 200

Elaboració:
  1. Pelar i tallar les cebes en trossos grossos. Sofregir-les una mica fins que es torrin una miqueta a la mateixa olla on es farà la crema.
  2. Pelar, rentar i tallar a rodanxes de 3-4 cm aproximadament les pastanagues i afegir-les a la ceba. Remenar i deixar coure uns minuts.
  3. Afegir aigua fins cobrir les verdures.
  4. Deixar bullir uns 40 minuts (o fins que les pastanagues estiguin ben toves).
  5. Triturar i passar pel colador xinès. Ha de quedar com una crema espessa.
  6. Rectificar de sal.
  7. Servir calenta, freda o tèbia perquè està bona de totes maneres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada