dimarts, 19 de juliol del 2011

Sopa de tomàquet amb pesto i formatge

Aquesta sopa és molt refrescant i gustosa, ideal per a un sopar d'estiu a la fresca.
Ingredients (2 racions):

  • 1 kg de tomàquets madurs. Com més madurs estiguin més bona serà la sopa.
  • sal, oli, pebre negre
  • 2 cullerades soperes de salsa pesto
  • 4 cullerades soperes de formatge d'untar
Elaboració:
  1. Renteu bé els tomàquets i talleu-los a grills.
  2. Tritureu els grills de tomàquet fins que quedin ben triturats.
  3. Passeu el triturat pel colador xinès. El suc que n'obtingueu serà la sopa de tomàquet.
  4. Deixeu refredar la sopa a la nevera.
  5. Al moment de servir-la, salpebreu-la i amaniu-la amb una mica d'oli.
  6. Un cop la tingueu al plat, amaniu-la amb una cullerada sopera de salsa pesto i feu boletes amb el formatge d'untar i poseu-les a la sopa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada