dimecres, 24 d’agost del 2011

Arròs amb llet

Aquí teniu la recepta d'unes postres ben clàssiques! Recordo que el primer cop que vaig menjar arròs amb llet va ser als 10 anys al Mesón de Cándido, a Segòvia, i perquè la protagonista del llibre que llegia llavors en menjava sovint...Va, deixo les batalletes i vaig per feina:

Ingredients (4 persones):

  • 125 g d'arròs blanc
  • 1 litre de llet 
  • 125 g de sucre (o si voleu la versió light, 5-6 pastilletes de sacarina)
  • la pell d'una llimona
  • 2 claus d'espècia
  • 1 canó de canyella
  • 1 veina de vainilla
  • canyella en pols per decorar
Elaboració:
  1. Poseu la llet en un cassó i afegiu-hi la pell de la llimona, la canyella, els claus i la vainilla.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l'arròs. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora.
  3. Passat aquest temps, treieu la pell de llimona i les espècies i deixeu que es refredi.
  4. Tapeu-ho bé i poseu-ho a la nevera i serviu-ho fred i decorat amb canyella en pols.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada