divendres, 26 d’agost del 2011

Endívies amb dues salses

Us deixo una recepta molt fàcil de fer i que pot servir com a entrant.

Ingredients:

  • 4-5 endívies
  • Salsa de gambes:
    • 2 cullerades de maionesa
    • 1 grapat de gambetes cuites i pelades
    • 2 palets de surimi (dels grans)
    • orenga al gust
    • mitja ceba tendra (petita)
  • Salsa de tonyina.
    • 2 llaunes de tonyina petites
    • 1 tomàquet ben madur
    • 12-14 olives negres sense pinyol
    • 1 cullerada de fulles d'alfàbrega picades
    • mitja ceba tendra (petita)
Elaboració:
  1. Separeu i netegeu bé les fulles de les endívies.
  2. Salsa de gambes:
    1. Poseu tots els ingredients a la batedora i tritureu-ho fins a obtenir una pasta.
  3. Salsa de tonyina:
    1. Treieu les llavors al tomàquet i talleu-lo a trossets.
    2. Poseu tots els ingredients més els trossets de tomàquet a la batedora i tritureu-ho fins a obtenir una pasta.
  4. Poseu cada salsa en un bol i les fulles d'endívies en una plàtera. Per menjar-ho podeu posar una culleradeta de salsa a cada fulla o bé que els comensals agafin les fulles d'endívia i vagin sucant-les a la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada