dilluns, 16 de juliol del 2012

Salsa de tomàquet i alfàbrega

Ingredients:

  • 750 g de tomàquets ben madurs i ratllats o triturats. Si teniu pressa podeu fer-ho amb una llauna de tomàquet triturat.
  • 2 cebes
  • fulles d'alfàbrega fresca al gust
  • sal, pebre
  • oli d'oliva
Elaboració:
  1. Peleu i talleu la ceba a dauets petits i poseu-los a sofregir en una paella amb una mica d'oli.
  2. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el tomàquet i deixeu que es cogui durant uns 15-20 minuts a foc molt baix.
  3. Si veieu que la salsa queda massa àcida, hi podeu afegir una culleradeta de sucre.
  4. Piqueu l'alfàbrega ben petita i afegiu-la a la salsa un parell de minuts abans d'apagar el foc.
  5. Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podeu fer servir per acompanyar pasta, arròs, etc. A casa ens la vam menjar acompanyant aquesta recepta de pasta fresca.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada