divendres, 7 de setembre del 2012

Confitura de pinya amb gingebre

Ingredients:

  • 700 g de pinya fresca
  • 300 g de sucre
  • el suc d'una llimona
  • gingebre fresc ratllat al gust
Elaboració:
  1. Talleu la pinyaa dauets petits i poseu-la en un cassó amb el sucre, el suc de llimona i el gingebre. Recordeu que el gingebre és molt potent i si en poseu massa semblarà confitura de gingebre i prou. Jo en vaig posar dues culleradetes de postre rases.
  2. Engegueu el foc i deixeu que es cogui durant uns 30-45 minuts. Aneu remenant de tant en tant. S'ha de fer a foc baix i s'ha de coure fins que us quedi una textura de melmelada.
  3. Tritureu-ho amb la batedora i ja podeu posar aquesta confitura en pots prèviament bullits. Si voleu saber com ho faig jo, només heu de clicar aquí.
Podeu fer servir aquesta melmelada com a topping en un gelat de vainilla, sobre una torrada de pa, etc. 

P.D: veureu que a l'etiqueta hi posa melmelada... Error!!! És confitura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada