dimarts, 30 d’octubre del 2012

Mini canelons cruixents de verat amb samfaina

Ingredients (4-6 persones):

  • 4 làmines de pasta filo
  • 600 g de samfaina
  • 400 g de verat fresc net (sense pell, espines ni cap)
  • ceba
  • sal
  • pebre negre
  • romaní
  • oli d'oliva
  • mantega
Elaboració:
  1. Peleu i piqueu la ceba ben petita. Sofregiu-la amb una mica d'oli i sal.
  2. Talleu el verat a daus, salpebreu-los i afegiu-los a la ceba i deixeu-los coure durant un parell de minuts.
  3. Passeu aquesta barreja a un bol, afegiu-hi el romaní i aixafeu-la amb una forquilla.
  4. Poseu una làmina de pasta filo sobre la superfície de treball i talleu-la en tres parts per la part més llarga i després per la meitat per la part més curta (o sigui, que us quedaran 6 trossos...).
  5. Poseu una culleradeta de la barreja de verat sobre cada tros i enrolleu-lo com si fos un caneló.
  6. Repetiu l'operació fins que hagueu fet les 4 làmines de pasta filo.
  7. Poseu els mini canelons en una safata de forn i pinteu-los amb mantega fosa. 
  8. Deixeu que es coguin al forn preescalfat a 200ºC durant uns 10 minuts o fins que estiguin ben dauradets.
  9. Muntatge del plat: poseu un parell de cullerades de samfaina per persona en un plat i col·loqueu els  mini canelons per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada