dimecres, 19 de desembre del 2012

Muffins de cacau i xocolata

Us aviso que aquesta recepta és altament adictiva.

Ingredients:

  • massa del pa de pessic bàsic de iogurt (recepta aquí).
  • 2 cullerades de cacau en pols desgreixat (no Colacao ni Nesquick, eh?. El que faig servir jo és de la marca Valor).
  • 50 g de gotes de xocolata per fondre (les podreu trobar a la majoria de supermercats).
Elaboració:
  1. Un cop tingueu la massa del pa de pessic feta, afegiu-hi el cacau en pols i remeneu-ho bé fins que s'hagi incorporat bé. Us recomano que el tamiseu per evitar que es formin grumolls.
  2. Ara afegiu-hi les gotes de xocolata i torneu a remenar.
  3. Ompliu els motlles de magdalena fins als 2/3 de la seva capacitat i coeu els muffins al forn preescalfat a 180ºC durant uns 15 minuts. Si voleu que quedin una mica cremoses per dins, les podeu coure a 200ºC durant 12 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada