dimecres, 19 de desembre del 2012

Muffins de taronja i llavors de rosella

Ingredients:

  • recepta de magdalenes bàsiques i ràpides (la podeu trobar aquí). Veureu que aquest enllaç és el de la recepta del pa de pessic de iogurt de tota la vida que és la que jo faig servir per fer les magdalenes.
  • la ratlladura de la pell d'una taronja
  • el suc d'una taronja
  • 40 g de llavors de rosella
  • 1 culleradeta de postres d'aroma de vainilla
  • 2 cullerades de farina de blat.
Elaboració:
  1. Un cop tingueu la massa del pa de pessic llesta, afegiu-hi el suc de taronja i remeneu bé fins que s'hagi incorporat del tot. Després afegiu-hi les dues cullerades de farina i torneu a remenar bé.
  2. Afegiu-hi la ratlladura de taronja, l'aroma de vainilla i les llavors de rosella i torneu a remenar.
  3. Ara ja podeu anar omplint els motlles de magdalena fins als 2/3 de la seva capacitat.
  4. Coeu els muffins al forn preescalfat a 180ºC durant uns 15 minuts. Comproveu la cocció amb el truc de l'escuradents.

Aquests muffins són ideals per acompanyar un te a mitja tarda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada